Melontakoulu

Mallasveden Melojien järjestämä melonnan peruskurssi on tarkoitettu aloittelijoille ja vähän meloneille aikuisille (alle 15-vuotiaat vain melontataitoisen huoltajan kanssa). Kurssi antaa hyvät valmiudet jatkaa melonnan opettelua itsenäisesti. Pääsyvaatimuksena on uimataito. Lisäksi osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Melonnan peruskurssi järjestetään melontavajallamme ja sen lähivesillä. Melontavaja on Valkeakoskella Apianlahdella. 

Kurssin aiheita

  • melontatekniikka 
  • melontaturvallisuus
  • varusteet
  • Mallasveden Melojien toiminta

Melonnan peruskurssin sisältö vastaa Suomen Melonta- ja Soutuliiton suositusta. Osallistujat saavat kurssin jälkeen todistuksen osallistumisestaan. Kurssin kesto on yhteensä 10 tuntia, ja se on jaettu kolmelle peräkkäiselle (ke-to-pe) illalle. Kurssi alkaa päivittäin klo 17.30.

Melonnan peruskurssin suorittaminen (tai muulla tavoin osoitettu melontataito) on edellytys Mallasveden Melojiin liittymiselle.

 

Kesän 2020 melontakoulu TÄYNNÄ 

keskiviikko           3.6. klo 17.30-20.30
torstai                  4.6. klo 17.30-20.30
perjantai              5.6. klo 17.30-21.30

 

Kurssimaksu on 90 euroa/hlö. Kurssimaksu sisältää vuoden 2020 jäsenmaksun.
Ilmoittautuminen alkaa 1.3.2020. Ilmoittaudu: Päivi Mäkelälle: pmpaivimakela3@gmail.com 

Melontakouluun otetaan 16 kurssilaista. Kurssipaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat tiedon sinulle varatusta paikasta sähköpostilla muutaman päivän kuluessa. Tämän jälkeen vahvistat ilmoittautumisesi maksamalla 20 euron varausmaksun, jota ei palauteta, jos et osallistu kurssille. Kurssimaksun loppuosa tulee olla maksettuna viikko ennen kurssin alkamista.

Kurssilaisille lähetetään pari viikkoa ennen kurssin alkua tarkempi kurssiohjelma, pukeutumis- ym. ohjeet sähköpostitse. 

HUOM! KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISEKSI UIMAHALLIIN SUUNNITELTU PELASTAUTUMISHARJOITUS ON PERUTTU. PELASTAUTUMINEN SUORITETAAN MELONTAKOULUN YHTEYDESSÄ. 


Voit tutustua animoituun melontaoppaaseen jo ennen melontakoulua. 

Tähtiseura