Melonnan peruskurssi

Meloja 1 -melonnan peruskurssi on helppo, hauska ja ehdottomasti suositeltavin tapa aloittaa melonnan harrastaminen. Ole sinäkin meloja, osallistu Mallasveden Melojien Meloja 1 -kurssille!

Meloja 1 -kurssi on tarkoitettu aloittelijoille ja vähän meloneille aikuisille (alle 15-vuotiaat vain melontataitoisen huoltajan kanssa). Kurssi antaa hyvät valmiudet jatkaa melonnan opettelua itsenäisesti. Pääsyvaatimuksena on uimataito. Lisäksi osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Kurssi järjestetään melontavajallamme ja sen lähivesillä. Melontavaja on Valkeakoskella Apianlahdella. 

Meloja 1 -kurssin aiheita

  • melontatekniikka 
  • melontaturvallisuus
  • varusteet
  • Mallasveden Melojien toiminta
Meloja 1 -kortti

Meloja 1 -peruskurssin sisältö vastaa Suomen Melonta- ja Soutuliiton suositusta. Osallistujat saavat kurssin jälkeen Meloja 1 -kortin osallistumisestaan. Kurssin kesto on yhteensä 10 tuntia, ja se on jaettu kolmelle peräkkäiselle (ke-to-pe) illalle. Kurssi alkaa päivittäin klo 17.30.

Meloja 1 -peruskurssin suorittaminen (tai muulla tavoin osoitettu melontataito) on edellytys Mallasveden Melojiin liittymiselle.

Meloja 1 -peruskurssi

Kesä 2022

Huom! Kurssi on täynnä.

 

keskiviikko            8.6. klo 17.30-20.30
torstai                   9.6. klo 17.30-20.30
perjantai              10.6. klo 17.30-21.30

 

Kurssimaksu on 100 euroa/hlö. Kurssimaksu sisältää Mallasveden Melojien vuoden 2022 jäsenmaksun.

Ilmoittaudu mallasvedenmelojat@gmail.com  

Meloja 1 -peruskurssille otetaan 16 kurssilaista. Kurssipaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat tiedon sinulle varatusta paikasta sähköpostilla muutaman päivän kuluessa. Tämän jälkeen vahvistat ilmoittautumisesi maksamalla 20 euron varausmaksun, jota ei palauteta, jos et osallistu kurssille. Kurssimaksun loppuosa tulee olla maksettuna viikko ennen kurssin alkamista.

Kurssilaisille on varattu uimahallivuoro pelastautumisharjoituksille jo ennen kurssin alkua, lauantaina 9.4.2022. Kokoontuminen uimahallilla klo 9.30. Ilmoittautumisensa vahvistaneille lähetetään erillinen kutsu ja ohjeet pelastautumisharjoitukseen. Pelastautumisen voi suorittaa myös toisena kurssipäivänä.

Kurssilaisille lähetetään pari viikkoa ennen kurssin alkua tarkempi kurssiohjelma, pukeutumis- ym. ohjeet sähköpostitse. 

Voit tutustua animoituun melontaoppaaseen jo ennen peruskurssia.