Melonnan peruskurssi

Meloja 1 -melonnan peruskurssi on helppo, hauska ja ehdottomasti suositeltavin tapa aloittaa melonnan harrastaminen. Ole sinäkin meloja, osallistu Mallasveden Melojien Meloja 1 -kurssille!

Meloja 1 -kurssi on tarkoitettu aloittelijoille ja vähän meloneille aikuisille (alle 15-vuotiaat vain melontataitoisen huoltajan kanssa). Kurssi antaa hyvät valmiudet jatkaa melonnan opettelua itsenäisesti. Pääsyvaatimuksena on uimataito. Lisäksi osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Kurssi järjestetään melontavajallamme ja sen lähivesillä. Melontavaja on Valkeakoskella Apianlahdella. 

Meloja 1 -kurssin aiheita

  • melontatekniikka 
  • melontaturvallisuus
  • varusteet
  • Mallasveden Melojien toiminta
Meloja 1 -kortti

Meloja 1 -peruskurssin sisältö vastaa Suomen Melonta- ja Soutuliiton suositusta. Osallistujat saavat kurssin jälkeen Meloja 1 -taitokortin osallistumisestaan. Kurssin kesto on yhteensä 10 tuntia, ja se on jaettu kolmeen osaan, keskiviikko- ja torstai-ilta sekä lauantai aamupäivä. 

Meloja 1 -peruskurssin suorittaminen (tai muulla tavoin osoitettu melontataito) on edellytys Mallasveden Melojiin liittymiselle.

Meloja 1 -peruskurssi

Kesän 2024 peruskurssi on TÄYNNÄ, mutta voit ilmoittautua varasijalle

 

keskiviikko             5.6.klo 17.30-20.30
torstai                    6.6.klo 17.30-20.30
lauantai                 8.6.klo   9.00-13.00

 

Kurssimaksu on 100 euroa/hlö. Kurssimaksu sisältää Mallasveden Melojien vuoden 2024 jäsenmaksun.

Ilmoittaudu: mallasvedenmelojat@gmail.com  

Meloja 1 -peruskurssille otetaan 16 kurssilaista. Kurssipaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat tiedon sinulle varatusta paikasta sähköpostilla muutaman päivän kuluessa. Tämän jälkeen vahvistat ilmoittautumisesi maksamalla 20 euron varausmaksun, jota ei palauteta, jos et osallistu kurssille. Kurssimaksun loppuosa tulee olla maksettuna viikko ennen kurssin alkamista, saat siitä erillisen muistutuksen.

Kurssilaisille on varattu uimahallivuoro pelastautumisharjoituksille jo ennen kurssin alkua, lauantaina 6.4.2024. Kokoontuminen uimahallilla klo 9.40. Ilmoittautumisensa vahvistaneille lähetetään erillinen kutsu ja ohjeet pelastautumisharjoitukseen. Pelastautumisen voi suorittaa myös toisena kurssipäivänä.

Kurssilaisille lähetetään pari viikkoa ennen kurssin alkua tarkempi kurssiohjelma, pukeutumis- ym. ohjeet sähköpostitse. 

Voit tutustua animoituun melontaoppaaseen jo ennen peruskurssia.