Uimahalliharjoitukset

Mallasveden Melojien toiminta on ympärivuotista ja jäsenien on mahdollista osallistua talviharjoitteluun uimahallissa. Vuoden 2024 hallimaksu on 35 €, joka kattaa viikottaisen uimahalliharjoitelun seuran kalustolla. Ilman hallimaksun maksamista on yksi kokeilukerta vuodessa. Sen lisäksi on koko seuran yhteinen pelastautumisharjoitus uimahallissa huhtikuussa.

Uimahalliharjoitukset ovat joka lauantai marraskuusta huhtikuulle. Allasaika alkaa klo 10 ja päättyy klo 11.30. Pukutiloihin ja saunaan pääsee jo klo 9.45. Ilmoittaudu halliharjoituksiin viimeistään edellisenä iltana jäsenosiossa.

Tarvitset 5 euron hintaisen uimahallikortin, jolle seuran vuorot ladataan. Osta kortti uimahallin kassalta ensimmäisen käynnin yhteydessä. Kortti on henkilökohtaista omaisuuttasi ja voit ladata siihen uimahallivuorot myös tulevina vuosina. Korttia ei lunasteta takaisin. 

Uima-asun ja pyyhkeen lisäksi harjoituksiin kannattaa ottaa uimalasit ja nenänipsu, jotta kaatumisen harjoittelu on mukavampaa.

Katso uimahallivuorot kalenterista. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.