Retket

Mallasveden Melojat järjestää kesän aikana useita retkiä, joiden kesto, melottava matka ja vaativuustaso vaihtelevat. Helpoille retkille voivat osallistua kaikki jäsenet. Keskivaikeille ja vaikeille retkille melontakokemusta tarvitaan enemmän ja niille osallistuvilla melojilla tulisi olla suoritettuna pelastautuminen kyseisellä melontakaudella.

Osa retkistä on päiväretkiä. Pidemmillä retkillä yövytään maastossa ja tarvitaan myös retkeilykokemusta.

Retkille ilmoittaudutaan viimeistään viikko ennen lähtöä, ellei toisin ole ilmoitettu. Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenosiossa. Jos haluat lisätietoa retkestä, ole rohkeasti yhteydessä retken ohjaajaan. 

Retkivarustelista

 

Kesän 2021 retket

 

Listaa täydennetään kevään 2021 aikana

 

Fiskö 18.-21.6.

Samaan aikaan toteutetaan helppo ja vaativa retki. Kaikki yöpyvät samassa leirissä. Tukikohtana on Kustavin lounaispuolella oleva Fiskön saari, josta vuokraamme mökin. Mökiltä käsin teemme melontaretkiä lähivesille. Mökkiin ei mahdu majoittumaan kuin 4 hlöä, mutta pihaan mahtuu runsaasti telttoja. Mökistä saa juomavettä ja voi säilyttää eväät kylmässä. Mökillä on myös sauna ja nuotiopaikka.

 

Yön yli retki Kelventeelle

Taitotaso keskivaikea. Yhteisretki ystävyysseura Canoan kanssa. 

 

Hautsaaren päiväretki 

Vajalta lähtevä Päiväretki Roineen Hautsaareen. Päivän aikana melomme noin 26 km. Puolivälissä rantaudumme ja pidämme kunnon ruokatauon. 

 

 

Tähtiseura